DongGuan HanJun Daily Necessities Co.,Ltd.

Nyheder

Brug behagelige tøfler til at beskytte vores fødder
Slip tid: 2022-08-30 09:56:45  Hits: 15

At få det rigtige par hjemmesko vil hjælpe os med at føle os godt tilpas hver morgen. De giver beskyttelse til vores fødder, når du går indendørs.

 

Ligesom sko findes der masser af typer hjemmesko. At forstå de forskellige typer og hvad deres anvendelse er, vil hjælpe os med at træffe den bedste beslutning om, hvilken der passer til vores behov.

 

01 I-hustøfler

I-Hushjemmesko er valget for dem, der søger bekvemmelighed og brugervenlighed. De er alsidige og sæsonløse, perfekte til at holde ved døren til vores hjem.  

11111.jpg

SIMPLE STRIPES Badeværelsesstykker til mænd

 

Takket være deres åbne-heal design, vi kan sætte et par i-Hushjemmesko på uden at sidde ned eller bøje sig over. De har ofte en blød sål, der er ideel til polstring rundt i vores hjem.

 

Dette par hjemmesko fra HANJUN er perfekte til-Hjemmesko med slidstærk EVA sål og ydersål.

 

02 Flipklapper

Flipklapper er ofte lavet af et blødt og fleksibelt materiale og har en rem, der fastgøres mellem storetå og anden tå. De er ofte enkle i farve og design, da de primært er designet til komfort.

33.jpg

 Damer og mænd SERIE FLIP FLOPS

 

 

Flip-Klapperne kan bæres udendørs, når klimaet er varmt. De er også en god mulighed for os at holde vores fødder væk fra glatte eller kolde gulve.


Tidligere: No

Næste: Tilpasselig blød plast PVC Keych...