DongGuan HanJun Daily Necessities Co.,Ltd.

Nyheder

Hvad har du brug for at vide om PVC -nøgleringe?
Slip tid: 2022-11-25 10:48:56  Hits: 44

Hvad har du brug for at vide om PVC -nøglering? eller brugerdefinerede formedenøglering,one one side

two sider: Dinnøglering kan have en støbt front, støbt front

printede ryg eller støbt frontmolded back.
 Antal farver: dit design, din colo
rs

...

/gradients er ikke mulige på pvc.++ Send os din fil (brugerdefineret logo eller idé) vi foretrækker vektor AR, men hvis du har dit design i en Bitmap -format (eller måske kun en skitse eller separate elementer) kan vi hjælpe dig med at designe dinnøglering og få det klar til produktion.

 kring og kædetilpasning: Du kan også vælge antallet af links til din kæde og Din foretrukne størrelse til de splittede ringe. Derudover tilbyder vi dig et sæt forskellige ring- eller kroketyperLobster låsnøglering (stressfri)oval krog (elegant)C hook (super let)

Carabiner Type (Security)

Hand de enkle klassiske splitringe, som vist i følgende billede

-

whwhi at vælge

custom blød Gummi PVC Keychains

som en del af din branding camapign?

Accessories-keychains1.jpg

think om det! Keychains, hvad enten det er PVC eller metal, er mere endnyttige, de er vigtige for vores daglige liv. Hvert en brugstaster, til deres hus, bil, motorcykel, pengeskab, hængelås og så videre. Keychains har to hovedfunktioner: til Sammen sammen med et sætnøgler og være visuelt attraktive for os at ikke miste dem eller finde dem hurtigere.

we bære demnogen. Uanset om det er en simpel gåtur, kan vi forlade tegnebog og mobiltelefon derhjemme, men aldrignøglerne, eller vi vil gå tabt. Desuden harnøglerne en stærk betydning som et symbol. Har du hørt om39;39;nøglen til fremtiden

39;

39;,

39;

&39;nøglen til succes#&39;#&39;,#&39;#&39;nøglen til et romantisk forhold#&39;#&39;, alle har ennøgle! I det mindste metaforisk. Når du giver en skjorte, er detnyttigt, men det er bare en skjorte,når du giver en snapback ernyttigt, men det er bare en cap.#&#&#den samme ting sker med klassiske salgsfremmende produkter som kugle og kopper eller krukker. Ikke desto mindre,når du giver ennøglering, giver du en måde ikke kun ennyttig ting, men også et ekstraordinært symbol.&#&#

Tidligere: Hvorfor er mobiltelefonindehavere...

Næste: No